Zorro‎ > ‎

Zorron harrastuksetAgility

Agilityn Zorro aloitti kesällä 2007 Cockerspanielit ry:n alkeiskurssilla Munkkiniemessä, syksyn tullen siirryimme sisätiloihin jatkokussille. Koska koirakoita oli niin paljon ja hallivuoroja vähän, treenailimme vain joka toinen viikko. Hulluksihan siinä meinasi tulla ja siksi aloitimme kilpailemisen - tyyliin ostotreeniä väliviikoilla - jo hyvin varhain vaikka taitoa ei ollut paljoa kummallakaan. Ensimmäinen kisa oli 19.3.2008 Kirkkonummella josta nollaradalla tuloksena kolmas sija. Hienon alun jälkeen putosimme rytinällä takaisin maan pinnalle ja hurjan näköisiä ratoja tuli tehtyä.

Kesällä 2008 meistä tuli TuuKK:ilaisia (Tuusulan Kennelkerho ry) ja saimme treenausasiamme kuntoon. Pikku hiljaa pääsimme kakkosiin ja siitä sitten kolmosia kohti, niin että kun viimeinen nousunolla uhkasi tulla, pysähdyin hetkeksi radalla miettimään että päästänkö koiran puhtaasti loppuun asti, päästin ja kolmosiin mentiin...

Kolmosissa kahdesta ensimmäisestä startista tuli heti tuplanolla, vaikka en silloin edes tiennyt että mitä se tarkoittaa. Nollat ovat sittemmin harvenneet, mutta me harjoittelemme!


Toko

Zorro aloitti harrastuselämänsä tokoillessa Järvenpään Koirakerhon rivikoulutuksessa. Agilityn alettua on tokoilu saanut aina väistyä, niin että säännöllisemmän alun jälkeen käymme koulutuksissa nykyään muutaman kerran vuodessa. Kerran osuimme kauden päättäjäisiin ja siellä leikkimieliseen tokokilpailuun, siitä sitten ihan kylmiltään voitto kotiin ja pokaali telkkarin päälle!
Haku

Hakuun Zorro joutui Masin mukana ja hyvin se tuntuu tältä mustavalkoiseltakin käyvän. Myös Zorro on rullakoira eli ilmaisee maalimehen tuomalla rullan kaulapannastaan ja vie minut sitten maalimehen luo. Zorro on ihan taitava ja hyvin vauhdikas, mutta hakua harrastamme vain silloin kun agility antaa myöten. Kuvassa Zorro ja löytämänsä jääkiekko.